Nahajate se tukaj

Novice

sobota, 25. Junij 2022

Dr. Milan Zver: Danes praznuje moja domovina

Rojstvo države je poseben čas v življenju vsakega naroda, čeprav nima vsak narod tega privilegija, da lahko rojstvo države doživi v času življenja ene generacije. Slovenke in Slovenci, predvsem naše generacije, ta privilegij imamo.

petek, 17. Junij 2022

Dr. Milan Zver: Ukrajincem moramo pomagati na njihovi poti v EU

Evropski poslanec dr. Milan Zver je bil gost oddaje Gnes na TV AS. V pogovoru z voditeljem je spregovoril o različnih temah, med drugim o vojni v Ukrajini, zelenem dogovoru in Erasmus+ programu. 

petek, 17. Junij 2022

In memoriam: Biti Borisov prijatelj

Sploh ne vem, kako nasloviti besedilo, s katerim se poslavljaš od dobrega prijatelja. Zadnjič sem se z Borisom Cipotom pogovarjal v nedeljo, ko mi je zaupal, da ga ta četrtek čaka onkološka terapija. Glas je imel šibak, težko sem ga razumel, a čutil sem, da verjame v življenje.

torek, 14. Junij 2022

Dr. Milan Zver: v Ukrajini se pred našimi očmi ponavljajo nasilne deportacije, zločini, kakršne je Sovjetska zveza izvajala v prejšnjem stoletju

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je danes v Bruslju udeležil komemorativnega dogodka v spomin na val sovjetskih deportacij, ki je potekal v juniju 1941 in je prizadel na desetine tisočev ljudi iz baltskih držav.

torek, 7. Junij 2022

Dr. Milan Zver ob 60. obletnici skupne kmetijske politike

Leos mineva 60 let od uvedbe skupne kmetijske politike EU. Tudi v Evropskem parlamentu bodo obeležili to obletnico s pričevanji evropskih kmetov in kmetic ter upravičencev in upravičenk.

Strani