Nahajate se tukaj

Novice

četrtek, 23. September 2021

Dr. Milan Zver čestita ob dnevu slovenskega športa

Danes praznujemo državni praznik, dan slovenskega športa. Praznik, ki je bil uveden leta 2020 na pobudo Olimpijskega komiteja Slovenije, ni dela prost dan, datum pa je bil izbran kot obletnica 23.

torek, 21. September 2021

Program Erasmus+ napreduje na digitalnem področju, a pred nami je še veliko dela

Stalni poročevalec Evropskega parlamenta za Erasmus+, dr. Milan Zver, je danes pozdravil novost, ki jo je predstavila Evropska komisija: mobilno aplikacijo Erasmus+, ki vključuje tudi evropsko študentsko izkaznico – ta bo veljala po celotni EU.

sreda, 15. September 2021

Dr. Milan Zver: Ursula von der Leyen je v današnjem nagovoru poudarjala mehko moč EU in njene kulturne elemente

Septembrsko plenarno zasedanje Evropskega parlamenta je tradicionalno v znamenju govora predsednice oziroma predsednika Evropske komisije o stanju v Uniji, uvedenega z Lizbonsko pogodbo leta 2009.

sreda, 15. September 2021

Milan Zver: Slovenija v mednarodnem okolju ponovno pridobiva na ugledu

Evropski poslanec dr. Milan Zver je bil gost oddaje Odkrito na TV Slovenija, kjer so spregovorili o aktualnih slovensko evropskih vprašanjih. Poleg poslanca so v oddaji sodelovali še Tanja Fajon, SD, Franc Bogovič, SLS, Ljudmila Novak, Nsi in Klemen Grošelj, LMŠ.

petek, 10. September 2021

Dr. Milan Zver: Iz naše bogate kulturne dediščine lahko črpamo mnoge ideje

Evropski poslanec dr. Milan Zver, ki je tudi podpredsednik odbora za kulturo in izobraževanje  (CULT) Evropskega parlamenta, je danes sodeloval na konferenci z naslovom Pravica do dediščine kot spodbuda za trajnostni razvoj.

Strani