Nahajate se tukaj

Novice

petek, 29. September 2023

Dr. Milan Zver: Kako bo Evropska komisija ukrepala glede okolju in zdravju škodljivega kanala C0?

Evropski poslanec dr. Milan Zver je danes na Evropsko komisijo naslovil dve prednostni vprašanji, povezani z gradnjo kanala C0.

sreda, 27. September 2023

Kako Evropska komisija zagotavlja ideološko in politično neodvisnost svojih zaposlenih pri pripravi poročil o državah članicah?

Evropski poslanec dr. Milan Zver je na Evropsko komisijo naslovil pisno poslansko vprašanje v povezavi s kriteriji Evropske komisije za objektivnost in politično neodvisnost oseb, ki so neposredno vključene v pripravo poročila o stanju pravne države.

ponedeljek, 25. September 2023

Dr. Milan Zver: Slovenija lahko postane migrantski žep

V nedeljo ob 18. uri je voditelj Boris Tomašič na Novi24TV pričel s podiranjem Guinnessovega svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini. Gost oddaje je bil tudi evropski poslanec dr. Milan Zver.

nedelja, 24. September 2023

Dr. Milan Zver na družinskem dnevu v Dupleku

V soboto je v Dupleku potekal tradicionalen Družinski dan SDS, ki se ga je kljub slabemu vremenu udeležilo izjemno veliko članov in simpatizerjev stranke SDS. 

sobota, 23. September 2023

Dr. Milan Zver: Moč športa je tudi v povezovanju skupnosti

Danes praznujemo dan, ki združuje našo strast do gibanja, tekmovanja in dosežkov. Dan slovenskega športa je bil uveden leta 2020 na pobudo Olimpijskega komiteja Slovenije, in ni dela prost dan. 

Strani